Kolofon

Uredništvo

Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

Namen spletnih strani

Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.

 

Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica uporabe

Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti

Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Tehnološka izvedba

Zasnovo, design, programiranje in tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marjetica Cvikl s.p. v sodelovanju z našim podjetjem. Gostovanje na strežniku in vzpostavitev plačilnega prometa podjetje Marcelino d.o.o.

Podatki o podjetju

Naziv: LEDAS PODJETJE ZA PREDELAVO IN PRODAJO MESNIH IZDELKOV, D.O.O., CELJE, LAVA 7 F, 3000 CELJE

Status: Pravna oseba

DDV ID: SI95167161

Matična številka: 5666759000

Datum registracije za DDV: 01.07.1999

Šifra dejavnosti: 10.130 (Proizvodnja mesnih izdelkov)

Urad DURS: DU Celje

Direktor: Zoran Poteko

E-pošta: [email protected]

TEL : 03 425 30 10

MOB : 041 769 612

Aktivni transakcijski računi:

IBAN: SI56 051008016868486, Abanka

DPC: Marjetka Cvikl 

Izvedba: Marjetica Cvikl